Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Mantecas Team Real Club VHS
442 Tactiek NEW TEST
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 41.8
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Salgado de bal. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza met een sublieme pass. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Armada heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Torkoš met een sublieme pass. Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov passt de bal met de wreef. Szalma is nu in balbezit. Szalma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:1

10e minuut.
Biegalski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Civelek de bal. Civelek speelt de bal door. Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov schiet op doel. Parra bokst de bal weg. Armada is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:2

12e minuut.
van Veldhoven verovert de bal door een tackle van achteren. van Veldhoven met een sublieme pass. Szalma probeert naar een medespeler te passen. Biegalski rent richting de bal. Biegalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Torkoš met een sublieme pass. Biegalski rent richting de bal. Biegalski haalt uit met een fantastische trap. Beatón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:3

19e minuut.
Biegalski passt de bal zonder na te denken. Szalma is nu in balbezit. Szalma passt de bal met de wreef. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:4

21e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma verovert de bal door een tackle van achteren. Szalma speelt de bal door. Biegalski rent richting de bal. Biegalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Talıbov speelt de bal door. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek geeft een lange en hoge pass. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski schiet op doel. Paal! Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma geeft een hoge lob. Armada maakt een snoekduik en kopt de bal. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Armada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme speelt de bal door. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rofes verovert de bal door een tackle van achteren. Rofes met een sublieme pass. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Beatón de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Talıbov onderschept slim de pass. Talıbov passt de bal zonder na te denken. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:5

42e minuut.
Miranda speelt de bal door. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Armada verovert de bal door een tackle van achteren. Talıbov rent richting de bal. Talıbov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Mantecas Team 79%, Real Club VHS 21%.
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:5

49e minuut.
Beatón bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski onderschept slim de pass. Biegalski speelt de bal door. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bartumeo passt de bal in één keer door. Szalma is nu in balbezit. Szalma passt de bal in één keer door. Biegalski rent richting de bal. Biegalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Biegalski verovert de bal door een tackle van achteren. Biegalski geeft een lange en hoge pass. Civelek is nu in balbezit. Civelek schiet op doel. Biegalski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:6

55e minuut.
Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov speelt de bal door. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:7

59e minuut.
Torkoš met de inworp. Talıbov is nu in balbezit. Lugo rent richting de bal. Talıbov onderschept slim de pass. Talıbov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. İnanır komt het veld opgelopen. Wolters komt het veld opgelopen. Parra met een harde bal richting middenveld. Szalma kopt de bal weg. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ... Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

65e minuut.
Klungelig pakt Peraza de bal. van Veldhoven probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Biegalski de bal. Biegalski schiet op doel. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:8

66e minuut.
Szalma rent richting de bal. Szalma heeft problemen om de bal te vangen. Szalma probeert naar een medespeler te passen. İnanır is nu in balbezit. İnanır geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Plesník passt de bal in één keer door. Verunica is nu in balbezit. Verunica geeft een lange en hoge pass. Biegalski rent richting de bal. Biegalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Beatón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szalma met een snelle inworp. Klungelig pakt Biegalski de bal. Biegalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Civelek is nu in balbezit. Civelek geeft een lange en hoge pass. Bartumeo heeft problemen om de bal te vangen. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Civelek kopt de bal weg. Daar is Bartumeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel. Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wolters is nu in balbezit. Riquelme met een sublieme pass. Biegalski rent richting de bal. Biegalski draait met de bal, schiet en ... Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parra trapt de bal weg van het doel. Szalma kopt de bal weg. Klungelig pakt Biegalski de bal. Biegalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Wolters is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Mantecas Team 84%, Real Club VHS 16%.
Las Mantecas Team - Real Club VHS 0:9