Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLOMEROS Bayern Munchen F.C.
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canto raakt geblesseerd tijdens het duel. Canto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Bayern Munchen F.C. 1:0

11e minuut.
Fonte met een harde bal richting middenveld. Garlobo kopt de bal weg. Klungelig pakt Canto de bal. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Canto speelt de bal door. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Perdigón met een sublieme pass. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga met een sublieme pass. Canto is nu in balbezit. Canto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Carrasana met een snelle inworp. Perdigón kan de bal niet met de borst controleren. Garlobo probeert naar een medespeler te passen. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Villalobos trapt de bal weg. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez onderschept slim de pass. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto haalt uit met een fantastische trap. Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Reboyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Reboyar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Garlobo de bal onder controle te krijgen. Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Bayern Munchen F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOMEROS 57%, Bayern Munchen F.C. 43%.
COLOMEROS - Bayern Munchen F.C. 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Valdés de bal. Reboyar is nu in balbezit. Valdés maakt een afschuwelijke overtreding. Valdés krijgt een gele kaart. Reboyar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Reboyar kan niet meer verder spelen. Galárraga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Riverón met de inworp. Mesa is nu in balbezit. Galárraga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mesa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Uria geeft de bal voor. Orama geeft de bal voor. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOMEROS 61%, Bayern Munchen F.C. 39%.
COLOMEROS - Bayern Munchen F.C. 2:0