Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvajes Tigres elChilenoCubano
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iglesias. Tamayo raakt geblesseerd tijdens het duel. Duque met een snel genomen vrije trap. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nápoles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vidal komt het veld opgelopen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzmán met de inworp. Duque probeert naar een medespeler te passen. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Joa onderschept slim de pass. Joa geeft een lange en hoge pass. Guzmán probeert de bal met de borst te controleren. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Duque is nu in balbezit. Duque passt de bal in één keer door. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes Tigres - elChilenoCubano 1:0

45e minuut.
Vidal passt de bal in één keer door. Daar is Tamayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Martínez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes Tigres 49%, elChilenoCubano 51%.
Salvajes Tigres - elChilenoCubano 1:0

50e minuut.
Joa rent richting de bal. Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Sierra probeert naar een medespeler te passen. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Carmenate bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duque met de inworp. Klungelig pakt Guzmán de bal. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes Tigres 41%, elChilenoCubano 59%.
Salvajes Tigres - elChilenoCubano 1:0