Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cachorros SA Oriocx
training Tactiek 523
54% Balbezit 46%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 32.9
weak Schieten average
good Passen weak
very good Verdedigen average


16e minuut.
Ruiu probeert naar een medespeler te passen. Lecuona bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecuona geeft een lange en hoge pass. Ruiu is nu in balbezit. Ruiu haalt uit met een fantastische trap. Kroplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tamayo probeert naar een medespeler te passen. Csáky is nu in balbezit. Izbiński rent richting de bal. Csáky verovert de bal door een tackle van achteren. Csáky draait met de bal, schiet en ... Kroplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Carrasco passt de bal met de wreef. Ibarra rent richting de bal. Matuszyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matuszyk krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Matuszyk kopt de bal weg. Ruiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uria de bal. Uria geeft de bal voor. Ibarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cachorros SA - Oriocx 0:1

44e minuut.
Beatón is nu in balbezit. Machado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beatón. Machado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Machado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Veigas zal de hoekschop nemen. Ibarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Gąsienica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachorros SA - Oriocx 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachorros SA 84%, Oriocx 16%.
Cachorros SA - Oriocx 0:2

51e minuut.
Tamayo speelt de bal door. Beatón met een sublieme pass. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel. Gąsienica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachorros SA - Oriocx 0:3

53e minuut.
Izbiński met een sublieme pass. Machado rent richting de bal. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachorros SA - Oriocx 0:4

78e minuut.
Izquierdo geeft een hoge lob. Godulyan kopt de bal weg. Matuszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyk heeft problemen om de bal te vangen. Matuszyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cooper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dykman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dykman kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Roman speelt de bal door. Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasco passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beatón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gąsienica bokst de bal weg. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachorros SA - Oriocx 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachorros SA 82%, Oriocx 18%.
Cachorros SA - Oriocx 0:5