Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter-Miami RJ Kings SD
t1 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 33.5
good Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala geeft de bal voor. Thế Anh is nu in balbezit. Thế Anh schiet op doel. Sztaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - RJ Kings SD 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbonell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornaris rent richting de bal. Labañino verovert de bal door een tackle van achteren. Labañino schiet op doel. Delgado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter-Miami - RJ Kings SD 1:1

20e minuut.
Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez passt de bal in één keer door. Paharnicu rent richting de bal. Thế Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Anh draait met de bal, schiet en ... Sztaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok geeft de bal voor. Ayala rent richting de bal. Ayala schiet op doel. Sztaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera geeft een hoge lob. Thế Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Anh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Basualdo probeert naar een medespeler te passen. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias passt de bal met de wreef. Thế Anh is nu in balbezit. Thế Anh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Stafiera geeft een hoge lob. Iglesias kopt de bal weg. Klungelig pakt Gómez de bal. Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - RJ Kings SD 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-Miami 39%, RJ Kings SD 61%.
Inter-Miami - RJ Kings SD 2:1

53e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias geeft een lange en hoge pass. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter-Miami - RJ Kings SD 2:2

76e minuut.
Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aulestia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayala geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Carbonell de bal. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera passt de bal met de wreef. Thế Anh is nu in balbezit. Thế Anh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-Miami 49%, RJ Kings SD 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter-Miami - RJ Kings SD 2:2