Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriocx fcbm
523 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Izbiński is nu in balbezit. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo probeert naar een medespeler te passen. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra haalt uit met een fantastische trap. Bartumeo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - fcbm 1:0

13e minuut.
Godulyan geeft een lange en hoge pass. Beatón heeft problemen om de bal te vangen. Beatón kopt de bal weg. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tejerina verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson onderschept slim de pass. Jackson met een sublieme pass. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Várnai rent richting de bal. Várnai geeft een hoge lob. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatón rent richting de bal. Beatón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - fcbm 2:0

30e minuut.
Alcolea geeft een lange en hoge pass. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Civil rent richting de bal. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - fcbm 3:0

31e minuut.
Alcolea speelt de bal door. Ibarra is nu in balbezit. Alcolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - fcbm 4:0

34e minuut.
Dykman verovert de bal door een tackle van achteren. Dykman geeft de bal voor. Fleites kopt de bal weg. Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - fcbm 5:0

39e minuut.
Beatón rent richting de bal. Beatón passt de bal met de wreef. Daar is Ibarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibarra draait met de bal, schiet en ... Alcolea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - fcbm 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriocx 38%, fcbm 62%.
Oriocx - fcbm 6:0

56e minuut.
Denis met de inworp. Padrón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackson. Jackson krijgt een gele kaart. Padrón raakt geblesseerd tijdens het duel. Civil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Izbiński heeft problemen om de bal te vangen. Romeu is nu in balbezit. Romeu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriocx 39%, fcbm 61%.
Oriocx - fcbm 6:0