Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC San Luis Magalis
541 Tactiek PRIMERA
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 32.3
poor Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen weak


11e minuut.
Patrón kopt de bal weg. Jeuring is nu in balbezit. Cuellar begaat een overtreding. Cuellar krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Inworp. Vanhamel met de inworp. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bueno Grimal geeft de bal voor. Klungelig pakt Cintra de bal. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Luis - Magalis 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC San Luis 43%, Magalis 57%.
FC San Luis - Magalis 0:1

64e minuut.
Reytor rent richting de bal. Roman onderschept slim de pass. Roman passt de bal in één keer door. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza onderschept slim de pass. Reytor rent richting de bal. Pungă onderschept slim de pass. Pungă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Reytor is nu in balbezit. Pungă onderschept slim de pass. Roman is nu in balbezit. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea passt de bal met de wreef. Vanhamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhamel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pungă de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pungă geeft een hoge lob. Cuadrado speelt de bal door. Klungelig pakt Cintra de bal. Pungă is nu in balbezit. Pungă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea passt de bal zonder na te denken. Cintra rent richting de bal. Jeuring onderschept slim de pass. Jeuring schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC San Luis 50%, Magalis 50%.
FC San Luis - Magalis 0:1