Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RJ Kings SD tigerxx
433 Tactiek Defend
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Toirac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - tigerxx 1:0

11e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Daar is Tishurova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - tigerxx 2:0

25e minuut.
Roca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iglesias de bal. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - tigerxx 3:0

36e minuut.
Labañino kopt de bal weg. Daar is Tishurova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - tigerxx 4:0

38e minuut.
Basualdo geeft een lange en hoge pass. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Posada probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Toirac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - tigerxx 5:0

41e minuut.
Posada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cortés komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RJ Kings SD 31%, tigerxx 69%.
RJ Kings SD - tigerxx 5:0

49e minuut.
Almaguer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado rent richting de bal. Salgado geeft een hoge lob. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Labañino rent richting de bal. Labañino passt de bal in één keer door. Milián is nu in balbezit. Basualdo onderschept slim de pass. Basualdo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Basualdo passt de bal met de wreef. La O is nu in balbezit. Labañino rent richting de bal. Labañino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sánchez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - tigerxx 6:0

75e minuut.
Doeltrap. Vila komt het veld opgelopen. Velásquez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Vila is nu in balbezit. Labañino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila rent richting de bal. Vila draait met de bal, schiet en ... La O heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Labañino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RJ Kings SD 50%, tigerxx 50%.
RJ Kings SD - tigerxx 6:0