Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hambrientos Yumurinos Hipnoticos Elefantes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Villaurrutia geeft een lange en hoge pass. Daar is Cordero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Pérez zijn tegenspeler op de grond. Pérez krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaurrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Villaurrutia speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Gourriel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villaurrutia rent richting de bal. Martínez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martínez krijgt een gele kaart. Villaurrutia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villaurrutia neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pavón onderschept slim de pass. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Villaurrutia onderschept slim de pass. O`Reilly maakt een afschuwelijke overtreding. O`Reilly krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Panucia verovert de bal door een tackle van achteren. O`Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. O`Reilly passt de bal met de wreef. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pavón passt de bal zonder na te denken. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal met de wreef. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Panucia heeft problemen om de bal te vangen. Panucia passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gil de bal onder controle te krijgen. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Panucia de bal onder controle te krijgen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda schiet op doel. Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Yumurinos 49%, Hipnoticos Elefantes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hambrientos Yumurinos - Hipnoticos Elefantes 0:0

48e minuut.
Moncada geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Canto de bal onder controle te krijgen. Villaurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaurrutia draait met de bal, schiet en ... Rangel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Yumurinos - Hipnoticos Elefantes 0:1

54e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cid met een snelle inworp. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hambrientos Yumurinos - Hipnoticos Elefantes 1:1

63e minuut.
Canto geeft een hoge lob. Pereda kan de bal niet met de borst controleren. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil rent richting de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavón met een sublieme pass. Pereda rent richting de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Yumurinos - Hipnoticos Elefantes 2:1

70e minuut.
O`Reilly kopt de bal weg. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil begaat een overtreding. Gil krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gourriel geeft een lange en hoge pass. Pavón kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrios de bal. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pereda draait met de bal, schiet en ... Cid is nu in balbezit. Canto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gil legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Yumurinos - Hipnoticos Elefantes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Yumurinos 51%, Hipnoticos Elefantes 49%.
Hambrientos Yumurinos - Hipnoticos Elefantes 3:1