Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
proven Arsenal.FC
523 Tactiek wing (NEW).b--1
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen good


7e minuut.
Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Pimienta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mencik de bal. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Misso kopt de bal weg. Kiermasz geeft een hoge lob. Daar is Samburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samburski draait met de bal, schiet en ... Bonin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Arsenal.FC 1:0

21e minuut.
Mencik geeft de bal voor. Inworp. Carmona met de inworp. Merchel is nu in balbezit. Merchel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Borroto speelt de bal door. Pszczoła is nu in balbezit. Pszczoła passt de bal in één keer door. Mihai rent richting de bal. Mihai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carmona passt de bal in één keer door. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalcarz met een sublieme pass. Samburski controleert de bal met de borst. Samburski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Chalcarz speelt de bal door. Plata kopt de bal weg. Merchel is nu in balbezit. Merchel geeft de bal voor. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
proven - Arsenal.FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: proven 46%, Arsenal.FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
proven - Arsenal.FC 1:1

64e minuut.
Dauwalder verovert de bal door een tackle van achteren. Dauwalder geeft de bal voor. Inworp. Pszczoła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merchel geeft een hoge lob. Chalcarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Baños geeft een lange en hoge pass. Mencik is nu in balbezit. Mihai onderschept slim de pass. Mihai haalt uit met een fantastische trap. Chalcarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Arsenal.FC 1:2

85e minuut.
Inworp. Pimienta met de inworp. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz geeft een lange en hoge pass. Samburski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: proven 49%, Arsenal.FC 51%.
proven - Arsenal.FC 1:2