Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hiperactivos Metropolitanos Mrs Stranger
Normal Tactiek bots mejorada
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 32.1
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen goed


18e minuut.
Márquez rent richting de bal. Orta onderschept slim de pass. Orta met een sublieme pass. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Mrs Stranger 0:1

23e minuut.
Czajka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echemendia. Czajka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czajka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stevenson heeft problemen om de bal te vangen. Stevenson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat passt de bal met de wreef. Orta is nu in balbezit. Orta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De la Puente rent richting de bal. Orta verovert de bal door een tackle van achteren. Orta passt de bal met de wreef. Stevenson rent richting de bal. Stevenson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Metropolitanos 76%, Mrs Stranger 24%.
Hiperactivos Metropolitanos - Mrs Stranger 0:1

72e minuut.
Havrilla passt de bal in één keer door. Czajka geeft een lange en hoge pass. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Martí de bal onder controle te krijgen. Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Metropolitanos 82%, Mrs Stranger 18%.
Hiperactivos Metropolitanos - Mrs Stranger 0:1