Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayamo Indomable
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 28.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bondt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazo. Lazo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Duarte kopt de bal weg. Castellanos probeert de bal met de borst te controleren. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazela is nu in balbezit. Bazela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Indomable 0:1

16e minuut.
Bazela rent richting de bal. Bazela met een sublieme pass. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái draait met de bal, schiet en ... Mirabal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Indomable 0:2

19e minuut.
Bazela is nu in balbezit. Bazela met een sublieme pass. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap. Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Indomable 0:3

22e minuut.
Amandio geeft een hoge lob. Daar is Zayas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polanía is nu in balbezit. De Witt geeft een hoge lob. Quang Thái rent richting de bal. Paal! Quang Thái is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Indomable 0:4

24e minuut.
Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos met een sublieme pass. Toscano rent richting de bal. Bazela verovert de bal door een tackle van achteren. Bazela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vélez onderschept slim de pass. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte passt de bal met de wreef. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Indomable 0:5

32e minuut.
Quang Thái heeft problemen om de bal te vangen. Bazela rent richting de bal. Bazela passt de bal zonder na te denken. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Witt zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Castellanos de bal. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái draait met de bal, schiet en ... Mirabal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Indomable 0:6

37e minuut.
De Witt onderschept slim de pass. De Witt speelt de bal door. Klungelig pakt Quang Thái de bal. Quang Thái schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Bell de bal. Bazela rent richting de bal. Bazela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayamo 74%, Indomable 26%.
Bayamo - Indomable 0:6

55e minuut.
Klungelig pakt Lara de bal. Bazela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazela probeert naar een medespeler te passen. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Indomable 0:7

63e minuut.
Bazela is nu in balbezit. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte met een sublieme pass. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Indomable 0:8

73e minuut.
Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazela rent richting de bal. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bazela de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayamo 71%, Indomable 29%.
Bayamo - Indomable 0:8