Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipnoticos Elefantes Rolando FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Moncada is nu in balbezit. De la Puente rent richting de bal. Moncada onderschept slim de pass. Villaurrutia rent richting de bal. Villaurrutia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Proenza met een snelle inworp. Guerrero rent richting de bal. Guerrero speelt de bal door. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Elefantes - Rolando FC 0:1

24e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Gourriel rent richting de bal. Gourriel geeft een hoge lob. Daar is Paret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villaurrutia kopt de bal weg. Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tascón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales met een sublieme pass. Tascón rent richting de bal. Tascón geeft een hoge lob. Rojas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Moncada passt de bal zonder na te denken. Águila rent richting de bal. Águila passt de bal in één keer door. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Romero rent richting de bal. Almarales is nu in balbezit. Almarales draait met de bal, schiet en ... Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Elefantes - Rolando FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnoticos Elefantes 58%, Rolando FC 42%.
Hipnoticos Elefantes - Rolando FC 0:2

50e minuut.
De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente passt de bal zonder na te denken. Romero rent richting de bal. Almarales is nu in balbezit. Almarales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rojas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Rojas trapt de bal weg van het doel. Inworp. Tascón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almarales kan de bal niet met de borst controleren. Almarales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Elefantes - Rolando FC 0:3

82e minuut.
Klungelig pakt Villaurrutia de bal. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. Barrios probeert de bal aan de voet te houden. Rojas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Elefantes - Rolando FC 0:4

84e minuut.
Martínez rent richting de bal. Romero rent richting de bal. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Romero kan niet meer verder spelen. Font komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Almeida passt de bal zonder na te denken. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Panucia is nu in balbezit. Almarales verovert de bal door een tackle van achteren. Almarales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Elefantes - Rolando FC 0:5

88e minuut.
Font rent richting de bal. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Font rent richting de bal. Almarales rent richting de bal. Almarales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnoticos Elefantes 55%, Rolando FC 45%.
Hipnoticos Elefantes - Rolando FC 0:5