Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hambrientos Yumurinos Galácticos de Santiago
Normal Tactiek traning
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


16e minuut.
Pavón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Agudo probeert naar een medespeler te passen. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Pereda rent richting de bal. Pereda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil rent richting de bal. Gil passt de bal in één keer door. Pereda rent richting de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Sommer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Yumurinos 18%, Galácticos de Santiago 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hambrientos Yumurinos - Galácticos de Santiago 0:0

48e minuut.
Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Isago bereikt de bal nog maar net als eerste. Isago schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Martínez rent richting de bal. Ogórek onderschept slim de pass. Cooper is nu in balbezit. Ogórek onderschept slim de pass. Ogórek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Yumurinos - Galácticos de Santiago 0:1

71e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cid met de inworp. Gil controleert de bal met de borst. Gil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Ogórek trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavón met een snelle inworp. Gil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pou is nu in balbezit. Pou geeft een lange en hoge pass. Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pereda haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Sommer trapt de bal weg van het doel. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sommer met een sublieme pass. Inworp. Pavón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Yumurinos 28%, Galácticos de Santiago 72%.
Hambrientos Yumurinos - Galácticos de Santiago 0:1