Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Checos proven
play Tactiek 523
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Inworp. Lahcen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández geeft de bal voor. Arnaudov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Carmenate passt de bal met de wreef. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia passt de bal in één keer door. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Noriega kopt de bal weg. Widzisz heeft problemen om de bal te vangen. Samburski is nu in balbezit. Samburski schiet op doel. Paulino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - proven 0:1

22e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiermasz geeft een lange en hoge pass. Samburski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - proven 0:2

24e minuut.
Lahcen geeft een lange en hoge pass. Predoiu kopt de bal weg. Pantoja heeft problemen om de bal te vangen. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Carmenate probeert naar een medespeler te passen. Kameník rent richting de bal. Samburski verovert de bal door een tackle van achteren. Samburski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Schollen geeft een hoge lob. Predoiu rent richting de bal. Predoiu passt de bal met de wreef. Cok is nu in balbezit. Cok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 48%, proven 52%.
Los Checos - proven 0:2

84e minuut.
Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta geeft de bal voor. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz geeft een lange en hoge pass. Samburski krijgt zijn hoofd ertegen. Paulino bokst de bal weg.

90e minuut.
Cok is nu in balbezit. Lahcen is nu in balbezit. Cok is nu in balbezit. Lahcen rent richting de bal. Lahcen geeft een lange en hoge pass. Chalcarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 46%, proven 54%.
Los Checos - proven 0:2