Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrs Stranger Bayamo
bots mejorada Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 15.9
good Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Mirabal trapt de bal weg van het doel. Skakanka kopt de bal weg. Daar is Amandio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orta onderschept slim de pass. Orta geeft de bal voor. Mirabal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Stevenson rent richting de bal. Stevenson haalt uit met een fantastische trap. Mirabal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Bayamo 1:0

13e minuut.
Lara geeft de bal voor. Havrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson is nu in balbezit. Havrilla is nu in balbezit. Havrilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stevenson is nu in balbezit. Stevenson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Skakanka geeft de bal voor. Somlai geeft de bal voor. Daar is Havrilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havrilla draait met de bal, schiet en ... Lara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lazo probeert naar een medespeler te passen. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez passt de bal zonder na te denken. Havrilla rent richting de bal. Havrilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rorat probeert naar een medespeler te passen. Orta rent richting de bal. Orta passt de bal zonder na te denken. Havrilla is nu in balbezit. Havrilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Bayamo 2:0

32e minuut.
Castellanos passt de bal in één keer door. Bell is nu in balbezit. Stevenson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stevenson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Toscano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Havrilla is nu in balbezit. Lazo is nu in balbezit. Havrilla verovert de bal door een tackle van achteren. Havrilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Bayamo 3:0

37e minuut.
Orta speelt de bal door. Lazo rent richting de bal. Lazo met een sublieme pass. Havrilla rent richting de bal. Havrilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Somlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlai passt de bal zonder na te denken. Rorat speelt de bal door. Klungelig pakt Havrilla de bal. Havrilla schiet op doel. Mirabal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Bayamo 4:0

40e minuut.
Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havrilla verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilla verovert de bal door een tackle van achteren. Havrilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Rorat probeert naar een medespeler te passen. Havrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Bayamo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrs Stranger 19%, Bayamo 81%.
Mrs Stranger - Bayamo 5:0

49e minuut.
Somlai passt de bal zonder na te denken. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta geeft de bal voor. Havrilla is nu in balbezit. Havrilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Bayamo 6:0

52e minuut.
Bell kopt de bal weg. Orta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toscano maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Toscano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Toscano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Castellanos is nu in balbezit. Somlai onderschept slim de pass. Somlai passt de bal zonder na te denken. Havrilla rent richting de bal. Havrilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Lazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlai verovert de bal door een tackle van achteren. Somlai geeft een hoge lob. Havrilla is nu in balbezit. Havrilla schiet op doel. Mirabal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Czajka met de inworp. Daar is Ekiert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekiert geeft een lange en hoge pass. Havrilla controleert de bal met de borst. Havrilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Czajka kopt de bal weg. Lazo is nu in balbezit. Lazo passt de bal in één keer door. Havrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bell kopt de bal weg. Daar is Orta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orta passt de bal met de wreef. Havrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Bayamo 7:0

75e minuut.
Bell trapt de bal weg van het doel. Somlai kopt de bal weg. Lazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilla verovert de bal door een tackle van achteren. Havrilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Orta met een sublieme pass. Somlai rent richting de bal. Somlai passt de bal zonder na te denken. Havrilla rent richting de bal. Havrilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Czajka passt de bal met de wreef. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta passt de bal in één keer door. Havrilla rent richting de bal. Havrilla draait met de bal, schiet en ... Mirabal bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rorat controleert de bal met de borst. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta passt de bal zonder na te denken. Havrilla is nu in balbezit. Havrilla haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta verovert de bal door een tackle van achteren. Orta met een sublieme pass. Havrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vélez heeft problemen om de bal te vangen. Rorat rent richting de bal. Rorat passt de bal in één keer door. Havrilla is nu in balbezit. Havrilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Bayamo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrs Stranger 15%, Bayamo 85%.
Mrs Stranger - Bayamo 8:0