Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rolando FC Hambrientos Yumurinos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Font is nu in balbezit. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rolando FC - Hambrientos Yumurinos 1:0

18e minuut.
Daar is Cid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proenza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cid. Cid krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pavón passt de bal in één keer door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal in één keer door. Pereda is nu in balbezit. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De la Puente passt de bal met de wreef. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. De la Puente met een sublieme pass. Font is nu in balbezit. Font haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fonseca speelt de bal door. Gil rent richting de bal. Guerrero begaat een overtreding. Guerrero krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rangel met een harde bal richting middenveld. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales maakt een afschuwelijke overtreding. Almarales is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. O`Reilly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. O`Reilly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolando FC 34%, Hambrientos Yumurinos 66%.
Rolando FC - Hambrientos Yumurinos 1:0

46e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tascón krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Proenza met een sublieme pass. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Almeida is nu in balbezit. Almeida geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Paret de bal onder controle te krijgen. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Martínez rent richting de bal. Martínez met een sublieme pass. Canto is nu in balbezit. Canto geeft een hoge lob. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pavón springt en kopt de bal. Paret bereikt de bal nog maar net als eerste. Paret geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cid neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft de bal voor. Paret heeft problemen om de bal te vangen. Pereda rent richting de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
O`Reilly is nu in balbezit. Almeida onderschept slim de pass. Ibarra is nu in balbezit. Almeida onderschept slim de pass. Almeida geeft de bal voor. Rangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ibarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pavón kan niet meer verder spelen. Cooper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolando FC 44%, Hambrientos Yumurinos 56%.
Rolando FC - Hambrientos Yumurinos 1:0