Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
proven Rolando FC
523 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal in één keer door. Kiermasz speelt de bal door. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski haalt uit met een fantastische trap. Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Almeida de bal onder controle te krijgen. Peikov rent richting de bal. Peikov passt de bal in één keer door. Panucia rent richting de bal. Panucia geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 1:0

4e minuut.
Font probeert naar een medespeler te passen. Samburski heeft problemen om de bal te vangen. Kiermasz met een sublieme pass. Panucia rent richting de bal. Panucia draait met de bal, schiet en ... Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samburski is nu in balbezit. Samburski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 2:0

8e minuut.
Panucia rent richting de bal. De la Puente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panucia raakt geblesseerd tijdens het duel. Panucia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 3:0

12e minuut.
Carmenate bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmenate probeert naar een medespeler te passen. Panucia speelt de bal door. Samburski kan de bal niet met de borst controleren. Samburski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Infante probeert naar een medespeler te passen. Pantoja kopt de bal weg. Klungelig pakt Samburski de bal. Samburski draait met de bal, schiet en ... Infante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proenza met een snelle inworp. Kiermasz probeert naar een medespeler te passen. Samburski heeft problemen om de bal te vangen. Samburski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Paret kopt de bal weg. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Puente rent richting de bal. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De la Puente kopt de bal weg. Pantoja rent richting de bal. Pantoja passt de bal met de wreef. Samburski is nu in balbezit. Samburski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Samburski de bal. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz speelt de bal door. Samburski rent richting de bal. Samburski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 4:0

29e minuut.
Pantoja met een sublieme pass. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz probeert naar een medespeler te passen. Samburski rent richting de bal. Samburski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Carmenate met een sublieme pass. Samburski rent richting de bal. Paret is nu in balbezit. Samburski verovert de bal door een tackle van achteren. Samburski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Carmenate passt de bal zonder na te denken. Pantoja heeft problemen om de bal te vangen. Pantoja passt de bal met de wreef. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski draait met de bal, schiet en ... Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pantoja geeft een hoge lob. Panucia kopt de bal weg. Samburski rent richting de bal. Samburski schiet op doel. Infante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 5:0

38e minuut.
Proenza is nu in balbezit. Pimienta verovert de bal door een tackle van achteren. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz speelt de bal door. Carmenate geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 6:0

39e minuut.
Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Pimienta onderschept slim de pass. Pimienta geeft een lange en hoge pass. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carmenate de bal. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Infante trapt de bal weg van het doel. Carmenate kopt de bal weg. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samburski rent richting de bal. Samburski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: proven 15%, Rolando FC 85%.
proven - Rolando FC 6:0

46e minuut.
Font rent richting de bal. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero rent richting de bal. Samburski onderschept slim de pass. Samburski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 7:0

50e minuut.
Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz passt de bal in één keer door. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja schiet op doel. Infante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 8:0

54e minuut.
Almeida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero kan de bal niet met de borst controleren. Guerrero met een sublieme pass. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente geeft een lange en hoge pass. Chalcarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pantoja met een sublieme pass. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz passt de bal in één keer door. Samburski controleert de bal met de borst. Samburski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 9:0

59e minuut.
Klungelig pakt Fonseca de bal. Samburski rent richting de bal. Samburski draait met de bal, schiet en ... Fonseca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 10:0

64e minuut.
Paret geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peikov met een snelle inworp. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kiermasz met een snelle inworp. Pimienta is nu in balbezit. Pimienta geeft een hoge lob. Samburski springt en kopt de bal. Infante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 11:0

75e minuut.
Carmenate rent richting de bal. Carmenate passt de bal zonder na te denken. Peikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peikov geeft de bal voor. Samburski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Infante met een harde bal richting middenveld. Carmenate kopt de bal weg. Samburski rent richting de bal. Samburski schiet op doel. Infante bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Mencik met een sublieme pass. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz passt de bal met de wreef. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Samburski is nu in balbezit. Samburski schiet op doel. Fonseca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pimienta zal de hoekschop nemen. Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samburski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 12:0

85e minuut.
Pantoja geeft een lange en hoge pass. Paret rent richting de bal. Samburski onderschept slim de pass. Samburski schiet op doel. Infante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - Rolando FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: proven 22%, Rolando FC 78%.
proven - Rolando FC 13:0