Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: F 1 Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 45770
F1 RedBull Real San Rafael C.F.
goodluck Tactiek Cup Final 2
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
48.3 gemiddelde waardering 64.5
adequate Schieten formidable
solid Passen outstanding
good Verdedigen very good


3e minuut.
Yoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Awitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awitan geeft de bal voor. Magsayo maakt een snoekduik en kopt de bal. Lamayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:1

16e minuut.
Awitan probeert naar een medespeler te passen. Yoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro geeft een lange en hoge pass. Daar is Bariring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bariring haalt uit met een fantastische trap. Lamayan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Yoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro met een sublieme pass. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:2

23e minuut.
Awitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Awitan met een sublieme pass. Yoro is nu in balbezit. Yoro geeft een lange en hoge pass. Magsayo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Awitan de bal. Casibang rent richting de bal. Awitan onderschept slim de pass. Awitan draait met de bal, schiet en ... Lamayan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:3

34e minuut.
Tandoc verovert de bal door een tackle van achteren. Dumaloan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tandoc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tandoc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bariring springt en kopt de bal. Lamayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Antalan kopt de bal weg. Casibang heeft problemen om de bal te vangen. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo draait met de bal, schiet en ... Lamayan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:4

44e minuut.
Awitan met een sublieme pass. Yoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro speelt de bal door. Magsayo rent richting de bal. Magsayo schiet op doel. Lamayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bariring is nu in balbezit. Bariring haalt uit met een fantastische trap. Lamayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring draait met de bal, schiet en ... Lamayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F1 RedBull 65%, Real San Rafael C.F. 35%.
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:5

48e minuut.
Dajao passt de bal in één keer door. Awitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Awitan geeft een lange en hoge pass. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Casibang met de inworp. Awitan probeert naar een medespeler te passen. Yoro rent richting de bal. Yoro heeft problemen om de bal te vangen. Yoro schiet op doel. Lamayan bokst de bal weg.

54e minuut.
Lamayan met een sublieme pass. Pennisi kopt de bal weg. Untalan probeert naar een medespeler te passen. Yoro is nu in balbezit. Yoro draait met de bal, schiet en ... Lamayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Casibang de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yoro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Magsayo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:6

59e minuut.
Pagsanghan kopt de bal weg. Untalan speelt de bal door. Yoro rent richting de bal. Yoro geeft een hoge lob. Magsayo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Awitan met een sublieme pass. Yoro heeft problemen om de bal te vangen. Yoro passt de bal met de wreef. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Yoro is nu in balbezit. Yoro probeert naar een medespeler te passen. Magsayo rent richting de bal. Magsayo draait met de bal, schiet en ... Lamayan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:7

81e minuut.
Casibang geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Terre stond buitenspel. Untalan neemt vlug de vrije trap. Yoro rent richting de bal. Yoro haalt uit met een fantastische trap. Lamayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:8

83e minuut.
Awitan probeert naar een medespeler te passen. Yoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro geeft een hoge lob. Bariring is nu in balbezit. Bariring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:9

86e minuut.
Awitan passt de bal met de wreef. Yoro heeft problemen om de bal te vangen. Yoro passt de bal zonder na te denken. Magsayo rent richting de bal. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Untalan geeft een hoge lob. Bariring kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Calupig de bal onder controle te krijgen. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo schiet op doel. Lamayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F1 RedBull 71%, Real San Rafael C.F. 29%.
F1 RedBull - Real San Rafael C.F. 0:9