Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriental Blades FA Gems
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Olala kopt de bal weg. Daar is Candao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabunoc probeert naar een medespeler te passen. Dilag is nu in balbezit. Dilag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriental Blades - FA Gems 0:1

11e minuut.
Olala is nu in balbezit. Met opzet legt Tagarro zijn tegenspeler op de grond. Olala raakt geblesseerd tijdens het duel. Lawas met een snel genomen vrije trap. Dilag controleert de bal met de borst. Sadangsal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadangsal schiet op doel. Suyat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Tagarro rent richting de bal. Manlangit rent richting de bal. Met opzet legt Dayap zijn tegenspeler op de grond. Dayap krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Olala passt de bal zonder na te denken. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo geeft een lange en hoge pass. de la Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Paz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Candao bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadangsal verovert de bal door een tackle van achteren. Sadangsal speelt de bal door. Dilag is nu in balbezit. Dilag draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sadangsal is nu in balbezit. Candao probeert naar een medespeler te passen. Olala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadangsal rent richting de bal. Sadangsal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
de la Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Paz geeft een hoge lob. Ligaya kopt de bal weg. Sadangsal is nu in balbezit. Sadangsal draait met de bal, schiet en ... Suyat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriental Blades - FA Gems 0:2

29e minuut.
Tagarro speelt de bal door. Manlangit rent richting de bal. Dilag begaat een overtreding. Dilag krijgt een gele kaart.

33e minuut.
de la Paz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dilag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apan probeert naar een medespeler te passen. Tagarro rent richting de bal. Tagarro schiet op doel. Ygot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pamuspusan geeft een hoge lob. Candao bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo speelt de bal door. Candao rent richting de bal. Candao geeft een lange en hoge pass. Ygot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriental Blades 55%, FA Gems 45%.
Oriental Blades - FA Gems 0:2

49e minuut.
Lawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro onderschept slim de pass. Tagarro passt de bal met de wreef. Candao is nu in balbezit. Candao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
de la Paz probeert naar een medespeler te passen. Sadangsal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Salabsab zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Salabsab naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Dilag draait met de bal, schiet en ... Suyat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ridao is nu in balbezit. Ridao schiet op doel. Dilag kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Dilag is nu in balbezit. Dilag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriental Blades - FA Gems 0:3

66e minuut.
Sadangsal passt de bal in één keer door. Olala bereikt de bal nog maar net als eerste. Apan begaat een overtreding. Apan krijgt een gele kaart. Olala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dilag rent richting de bal. Dilag haalt uit met een fantastische trap. Suyat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriental Blades - FA Gems 0:4

74e minuut.
Daar is Cabunoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lumbang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbang speelt de bal door. Tagarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Candao met een sublieme pass. Lumbang rent richting de bal. Pamuspusan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lumbang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manlangit legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriental Blades 60%, FA Gems 40%.
Oriental Blades - FA Gems 0:4