Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Blades Pula Blades
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Licud verovert de bal door een tackle van achteren. Tubongbanua is nu in balbezit. Licud rent richting de bal. Licud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Blades - Pula Blades 1:0

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caday met een harde bal richting middenveld. Matulac kopt de bal weg. Licud bereikt de bal nog maar net als eerste. Licud haalt uit met een fantastische trap. Caday kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tabang kopt de bal weg. Daar is Ibuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubongbanua verovert de bal door een tackle van achteren. Licud is nu in balbezit. Licud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
South Blades - Pula Blades 2:0

9e minuut.
Ibuna is nu in balbezit. Carangal rent richting de bal. Ibuna onderschept slim de pass. Tanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Tanga de bal. Orante bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna is nu in balbezit. Tanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Blades 43%, Pula Blades 57%.
South Blades - Pula Blades 2:0

67e minuut.
Manacsa geeft de bal voor. Klungelig pakt Huedem de bal. Tanga is nu in balbezit. Tanga haalt uit met een fantastische trap. Tanicala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Blades - Pula Blades 2:1

69e minuut.
Tabang bereikt de bal nog maar net als eerste. Carangal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabang. Tabang krijgt een gele kaart. Carangal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carangal kan niet meer verder spelen. Tabuno komt het veld opgelopen. Matulac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Licud heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tabuno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabang met de inworp. Ibuna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cagacan de bal. Tanicala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Manacsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Licud maakt een afschuwelijke overtreding. Ibuna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ibuna kan niet meer verder spelen. Castello komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Castello probeert naar een medespeler te passen. Aclan heeft problemen om de bal te vangen. Castello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castello krijgt een gele kaart. Aclan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aclan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Licud is nu in balbezit. Licud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Blades 37%, Pula Blades 63%.
South Blades - Pula Blades 2:1