Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malabon City SC F1 RedBull
New 4132 Tactiek goodluck
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
44.5 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal zonder na te denken. Terre rent richting de bal. Terre haalt uit met een fantastische trap. Labindalawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - F1 RedBull 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malabon City SC 54%, F1 RedBull 46%.
Malabon City SC - F1 RedBull 0:1

47e minuut.
Casibang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea onderschept slim de pass. Ţiplea speelt de bal door. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani haalt uit met een fantastische trap. Lamayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Yamini onderschept slim de pass. Yamini geeft een lange en hoge pass. Borojević rent richting de bal. Borojević geeft de bal voor. Bugarani springt en kopt de bal. Lamayan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Labindalawa trapt de bal weg. Pétursson is nu in balbezit. Pétursson met een sublieme pass. Kalyftakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyftakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Levin bereikt de bal nog maar net als eerste. Levin geeft een hoge lob. Casibang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani onderschept slim de pass. Bugarani schiet op doel. Lamayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kâtip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kâtip geeft een lange en hoge pass. Borojević kopt de bal weg. Bugarani rent richting de bal. Bugarani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malabon City SC - F1 RedBull 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malabon City SC 34%, F1 RedBull 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malabon City SC - F1 RedBull 1:1