Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sogod Soccers FA Gems
ph Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Pamuspusan geeft de bal voor. Inworp. Manotoc met de inworp. Mangtalan is nu in balbezit. Mangtalan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Lawas is nu in balbezit. Riccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Riccardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Olala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangtalan rent richting de bal. Mangtalan met een sublieme pass. Riccardi is nu in balbezit. Riccardi draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Ozelami rent richting de bal. Ozelami geeft een hoge lob. Lawas is nu in balbezit. Riccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Dayap met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Sadangsal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangtalan verovert de bal door een tackle van achteren. Mangtalan probeert naar een medespeler te passen. Sârgu rent richting de bal. Sârgu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cabunoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajardo is nu in balbezit. Yacapin begaat een overtreding. Yacapin krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ridao bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Banting met een snelle inworp. Daar is Sadangsal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadangsal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Lawas rent richting de bal. Lawas speelt de bal door. Riccardi rent richting de bal. Riccardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangtalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangtalan met een sublieme pass. Riccardi rent richting de bal. Riccardi haalt uit met een fantastische trap. Ygot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sogod Soccers 37%, FA Gems 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sogod Soccers - FA Gems 0:0

48e minuut.
Lawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manotoc met een snelle inworp. Mangtalan geeft een hoge lob. Ygot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Cabunoc geeft een lange en hoge pass. Manotoc kopt de bal weg. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Riccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mangtalan verovert de bal door een tackle van achteren. Mangtalan passt de bal in één keer door. Riccardi rent richting de bal. Riccardi draait met de bal, schiet en ... Ygot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - FA Gems 1:0

86e minuut.
Izazola kan de bal niet met de borst controleren. de la Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksanyan rent richting de bal. Dilag onderschept slim de pass. Dilag haalt uit met een fantastische trap. Marincea bokst de bal weg.

88e minuut.
de la Paz rent richting de bal. de la Paz geeft een lange en hoge pass. Banting heeft problemen om de bal te vangen. Dilag rent richting de bal. Dilag draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fajardo passt de bal met de wreef. Sadangsal is nu in balbezit. Sadangsal passt de bal zonder na te denken. Dilag rent richting de bal. Dilag draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sogod Soccers 43%, FA Gems 57%.
Sogod Soccers - FA Gems 1:0