Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sogod Soccers F1 RedBull
ph Tactiek goodluck
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.7 gemiddelde waardering 49.3
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Terre kopt de bal weg. Sârgu heeft problemen om de bal te vangen. Unabia speelt de bal door. Inares rent richting de bal. Inares haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 0:1

8e minuut.
Daar is Galicia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inares rent richting de bal. Inares schiet op doel. Marincea probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Izazola de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inares is nu in balbezit. Terre rent richting de bal. Inares rent richting de bal. Terre is nu in balbezit. Terre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dajao onderschept slim de pass. Dajao met een sublieme pass. Lualhati geeft de bal voor. Inares krijgt zijn hoofd ertegen. Marincea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 0:2

21e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami maakt een afschuwelijke overtreding. Pastor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ozelami speelt de bal door. Pastor met een snel genomen vrije trap. Inares springt en kopt de bal. Marincea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Terre geeft een hoge lob. Daar is Izazola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terre bereikt de bal nog maar net als eerste. Terre haalt uit met een fantastische trap. Izazola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inares bereikt de bal nog maar net als eerste. Inares haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galicia de bal onder controle te krijgen. Marincea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pastor neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Galicia is nu in balbezit. Inares verovert de bal door een tackle van achteren. Terre rent richting de bal. Terre schiet op doel. Marincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 0:3

35e minuut.
Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Unabia verovert de bal door een tackle van achteren. Unabia geeft een hoge lob. Inares rent richting de bal. Inares draait met de bal, schiet en ... Marincea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terre rent richting de bal. Terre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 0:4

36e minuut.
Riccardi speelt de bal door. Manotoc rent richting de bal. Terre verovert de bal door een tackle van achteren. Terre schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sârgu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Unabia geeft een hoge lob. Marincea probeert naar een medespeler te passen. Yacapin kopt de bal weg. Lualhati controleert de bal met de borst. Lualhati geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 0:5

43e minuut.
Daar is Manotoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manotoc probeert naar een medespeler te passen. Aleksanyan is nu in balbezit. Terre verovert de bal door een tackle van achteren. Terre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sogod Soccers 75%, F1 RedBull 25%.
Sogod Soccers - F1 RedBull 0:5

46e minuut.
Dumaloan probeert naar een medespeler te passen. Unabia is nu in balbezit. Unabia passt de bal zonder na te denken. Terre is nu in balbezit. Terre draait met de bal, schiet en ... Marincea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Lualhati geeft een lange en hoge pass. Inares krijgt zijn hoofd ertegen. Galicia heeft problemen om de bal te vangen. Marincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Terre is nu in balbezit. Terre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 0:6

58e minuut.
Izazola onderschept slim de pass. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal in één keer door. Unabia rent richting de bal. Unabia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pastor geeft de bal voor. Terre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izazola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Izazola krijgt een gele kaart. Terre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Inares legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Marincea bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Izazola speelt de bal door. Sârgu probeert de bal aan de voet te houden. Izazola is nu in balbezit. Inares onderschept slim de pass. Inares schiet op doel. Marincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft de bal voor. Klungelig pakt Banting de bal. Inares bereikt de bal nog maar net als eerste. Inares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Sârgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lualhati onderschept slim de pass. Lualhati met een sublieme pass. Daar is Unabia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unabia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Marincea trapt de bal weg van het doel. Manotoc kopt de bal weg. Unabia rent richting de bal. Unabia geeft de bal voor. Terre bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Terre is nu in balbezit. Terre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 0:7

76e minuut.
Mangtalan rent richting de bal. Mangtalan geeft een hoge lob. Riccardi rent richting de bal. Riccardi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 1:7

79e minuut.
Pastor geeft de bal voor. Izazola kopt de bal weg. Klungelig pakt Aleksanyan de bal. Pastor geeft een lange en hoge pass. Marincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 1:8

80e minuut.
Banting geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lualhati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terre bereikt de bal nog maar net als eerste. Terre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Banting geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lualhati met een snelle inworp. Daar is Unabia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unabia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Unabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Unabia geeft de bal voor. Terre bereikt de bal nog maar net als eerste. Terre draait met de bal, schiet en ... Izazola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - F1 RedBull 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sogod Soccers 70%, F1 RedBull 30%.
Sogod Soccers - F1 RedBull 1:9