Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davao Aguilas F.C. FA Kaya
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 18.1
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lappay probeert de bal aan de voet te houden. Sarigumba speelt de bal door. Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Sarigumba passt de bal in één keer door. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Baboyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baboyan krijgt een gele kaart. Bảo Sơn raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tiberino neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 1:0

5e minuut.
Macalipis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap. Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 2:0

8e minuut.
Haeldermans passt de bal in één keer door. Navalta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tiberino de bal. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 3:0

10e minuut.
Macalipis is nu in balbezit. Tiberino onderschept slim de pass. Tiberino passt de bal zonder na te denken. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Macalipis is nu in balbezit. Sarigumba verovert de bal door een tackle van achteren. Sarigumba probeert naar een medespeler te passen. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn schiet op doel. Baniaga bokst de bal weg.

18e minuut.
Navalta probeert naar een medespeler te passen. Bảo Sơn is nu in balbezit. Hernández González rent richting de bal. Hernández González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 4:0

23e minuut.
Macalipis geeft de bal voor. Qurbanlı is nu in balbezit. Qurbanlı geeft een hoge lob. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Macalipis is nu in balbezit. Macalipis passt de bal in één keer door. Hernández González probeert naar een medespeler te passen. Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sarigumba met een sublieme pass. Klungelig pakt Navalta de bal. Navalta passt de bal zonder na te denken. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lappay is nu in balbezit. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González passt de bal in één keer door. Daar is Tiberino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiberino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Alumisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alumisin speelt de bal door. Cayangho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bảo Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ... Baniaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 5:0

39e minuut.
Bảo Sơn rent richting de bal. Tiberino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn schiet op doel. Baniaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Haeldermans geeft een hoge lob. Macalipis probeert de bal aan de voet te houden. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González geeft een lange en hoge pass. Bảo Sơn krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davao Aguilas F.C. 32%, FA Kaya 68%.
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 6:0

46e minuut.
Macalipis passt de bal zonder na te denken. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ygot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn onderschept slim de pass. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Macalipis passt de bal in één keer door. Haeldermans probeert de bal met de borst te controleren. Haeldermans passt de bal in één keer door. Hernández González rent richting de bal. Hernández González met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bảo Sơn rent richting de bal. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González passt de bal zonder na te denken. Daar is Bảo Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 7:0

78e minuut.
Hernández González is nu in balbezit. Hernández González probeert naar een medespeler te passen. Tiberino rent richting de bal. Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 8:0

80e minuut.
Ygot onderschept slim de pass. Sarigumba verovert de bal door een tackle van achteren. Sarigumba passt de bal in één keer door. Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Haeldermans geeft een lange en hoge pass. Bảo Sơn kopt de bal weg. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Tiberino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiberino haalt uit met een fantastische trap. Baniaga bokst de bal weg.

83e minuut.
Daar is Tiberino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiberino passt de bal zonder na te denken. Hernández González rent richting de bal. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hernández González is nu in balbezit. Hernández González passt de bal in één keer door. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap. Baniaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 9:0

89e minuut.
Lappay onderschept slim de pass. Lappay met een sublieme pass. Hernández González met een sublieme pass. Tiberino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiberino schiet op doel. Baniaga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davao Aguilas F.C. 27%, FA Kaya 73%.
Davao Aguilas F.C. - FA Kaya 9:0