Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malabon City SC Swabe Lagoon
New 4132 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Kislitsyn passt de bal zonder na te denken. Tatulyan rent richting de bal. Sagman rent richting de bal. Hidasi verovert de bal door een tackle van achteren. Hidasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - Swabe Lagoon 1:0

18e minuut.
Szeląg met een sublieme pass. Tatulyan rent richting de bal. Tatulyan passt de bal met de wreef. Rutu rent richting de bal. Rutu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Derrer verovert de bal door een tackle van achteren. Rutu rent richting de bal. Rutu geeft de bal voor. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szeląg verovert de bal door een tackle van achteren. Szeląg met een sublieme pass. Daar is Hidasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidasi haalt uit met een fantastische trap. Sagman onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sagman geeft een hoge lob. Inworp. Oloo met de inworp. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malabon City SC 19%, Swabe Lagoon 81%.
Malabon City SC - Swabe Lagoon 1:0

48e minuut.
Ivuti met een sublieme pass. Tatulyan is nu in balbezit. Hidasi rent richting de bal. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi rent richting de bal. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi rent richting de bal. Hidasi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ivuti onderschept slim de pass. Ivuti speelt de bal door. Hidasi is nu in balbezit. Hidasi schiet op doel. Magsino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Baang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivuti met de inworp. Klungelig pakt Oloo de bal. Oloo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Penninger rent richting de bal. Penninger passt de bal in één keer door. Szeląg rent richting de bal. Hidasi is nu in balbezit. Hidasi haalt uit met een fantastische trap. Magsino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oloo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hidasi probeert de bal met de borst te controleren. Szeląg rent richting de bal. Szeląg draait met de bal, schiet en ... Magsino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malabon City SC 22%, Swabe Lagoon 78%.
Malabon City SC - Swabe Lagoon 1:0