Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Blades FA Gems
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Blas rent richting de bal. Dilag verovert de bal door een tackle van achteren. Dilag passt de bal zonder na te denken. de la Paz is nu in balbezit. de la Paz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - FA Gems 0:1

21e minuut.
Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Dilag bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilag haalt uit met een fantastische trap. Tartajo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Caday trapt de bal weg van het doel. Tabang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabang passt de bal in één keer door. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap. Ygot bokst de bal weg.

27e minuut.
Lawas rent richting de bal. Lawas geeft een hoge lob. Tartajo probeert de bal aan de voet te houden. Dilag rent richting de bal. Dilag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Blades 44%, FA Gems 56%.
Pula Blades - FA Gems 0:1

50e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Ibuna verovert de bal door een tackle van achteren. Ibuna passt de bal met de wreef. Daar is Vicente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pula Blades - FA Gems 1:1

68e minuut.
Sadangsal verovert de bal door een tackle van achteren. Aglibut onderschept slim de pass. Aglibut speelt de bal door. Vicente is nu in balbezit. Vicente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Blades 53%, FA Gems 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pula Blades - FA Gems 1:1