Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lions Brave Gibbons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Alikpala is nu in balbezit. Bual verovert de bal door een tackle van achteren. Bual geeft de bal voor. Tampipi is nu in balbezit. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bual speelt de bal door. Alikpala is nu in balbezit. Tampipi onderschept slim de pass. Tampipi schiet op doel. Labayen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inton kopt de bal weg. Bual probeert de bal aan de voet te houden. Cabatuando is nu in balbezit. Dampog is nu in balbezit. Dampog draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lions 63%, Brave Gibbons 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lions - Brave Gibbons 0:0

47e minuut.
Labuguen met een harde bal richting middenveld. Lansigan kopt de bal weg. Klungelig pakt Yapchulay de bal. Tampipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bual geeft een hoge lob. Inton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tampipi. Inton wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Inton kan niet meer verder spelen. Parangalan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jandoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lansigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansigan geeft een hoge lob. Parangalan probeert de bal met de borst te controleren. Pedlaoan geeft een lange en hoge pass. Labayen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yapchulay geeft de bal voor. Dampog heeft problemen om de bal te vangen. Belasco is nu in balbezit. Belasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Allado speelt de bal door. Inworp. Parangalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft een hoge lob. Gabuat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bual is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dampog. Dampog krijgt een gele kaart. Bual is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bual zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Icban met een snelle inworp. Dampog is nu in balbezit. Dampog schiet op doel. Bual probeert de bal aan de voet te houden. Gabuat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Parangalan met een sublieme pass. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog passt de bal in één keer door. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bual rent richting de bal. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog met een sublieme pass. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lions 55%, Brave Gibbons 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lions - Brave Gibbons 0:0