Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Tigers FA Spears
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.9
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Carungcong geeft een lange en hoge pass. Utak kopt de bal weg. Pagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sayaboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc probeert naar een medespeler te passen. Macuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Tigers - FA Spears 0:1

21e minuut.
Cayanoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cayanoc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafal? met de inworp. Sayaboc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rafal? verovert de bal door een tackle van achteren. Rafal? probeert naar een medespeler te passen. Sayaboc speelt de bal door. Daar is Macuha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macuha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jain met een sublieme pass. Sayaboc is nu in balbezit. Sayaboc passt de bal in één keer door. Macuha is nu in balbezit. Macuha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Tigers - FA Spears 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Tigers 57%, FA Spears 43%.
Pula Tigers - FA Spears 0:2

51e minuut.
de la Cruz met een sublieme pass. Macuha is nu in balbezit. Iguban is nu in balbezit. Macuha onderschept slim de pass. Macuha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kabahit speelt de bal door. Macam heeft problemen om de bal te vangen. Pagliaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliaro schiet op doel. Cajulao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Itliong bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Pagliaro rent richting de bal. Pagliaro draait met de bal, schiet en ... Cajulao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Jain bereikt de bal nog maar net als eerste. Jain passt de bal met de wreef. Cayanoc is nu in balbezit. Macuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Macuha heeft problemen om de bal te vangen. Macuha schiet op doel. Cayanoc is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rafal? neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Tigers 67%, FA Spears 33%.
Pula Tigers - FA Spears 0:2