Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Army Dogs Silanggang Snakes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Alanunay bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanunay met een sublieme pass. Tamo rent richting de bal. Liboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Liboon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tamo is nu in balbezit. Orongan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tamo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liboon legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mangoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Army Dogs - Silanggang Snakes 0:1

8e minuut.
Liboon verovert de bal door een tackle van achteren. Mangaser rent richting de bal. Liboon onderschept slim de pass. Tamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cacpal bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacpal met een snelle inworp. Magana rent richting de bal. Magana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Army Dogs - Silanggang Snakes 1:1

27e minuut.
Maneclang is nu in balbezit. Maneclang geeft een hoge lob. Hontiveros is nu in balbezit. Magana is nu in balbezit. Magana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Army Dogs - Silanggang Snakes 2:1

40e minuut.
Liboon speelt de bal door. Maneclang is nu in balbezit. Tamo onderschept slim de pass. Tamo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Army Dogs - Silanggang Snakes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Army Dogs 71%, Silanggang Snakes 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Army Dogs - Silanggang Snakes 2:2

53e minuut.
Sarmento passt de bal in één keer door. Liboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Liboon met een sublieme pass. Tamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Maneclang rent richting de bal. Agsalon verovert de bal door een tackle van achteren. Agsalon probeert naar een medespeler te passen. Tamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamo draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Rabanal met een harde bal richting middenveld. Balatico is nu in balbezit. Balatico geeft een hoge lob. Hontiveros rent richting de bal. Hontiveros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Army Dogs 49%, Silanggang Snakes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Army Dogs - Silanggang Snakes 2:2