Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA Spears United FC Hammers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Itliong passt de bal met de wreef. Macam rent richting de bal. Baquiran verovert de bal door een tackle van achteren. Baquiran haalt uit met een fantastische trap. Cajulao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Spears - United FC Hammers 0:1

16e minuut.
Jain passt de bal met de wreef. Abella rent richting de bal. Abella passt de bal zonder na te denken. Macuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Jain rent richting de bal. Baquiran verovert de bal door een tackle van achteren. Itliong rent richting de bal. Baquiran onderschept slim de pass. Baquiran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sayaboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc passt de bal met de wreef. Malagar rent richting de bal. Macuha verovert de bal door een tackle van achteren. Macuha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA Spears - United FC Hammers 1:1

33e minuut.
Itliong bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquiran onderschept slim de pass. Baquiran speelt de bal door. Zaldua rent richting de bal. Zaldua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Spears - United FC Hammers 1:2

42e minuut.
Magarin is nu in balbezit. Magarin geeft een hoge lob. Paglinawan kopt de bal weg. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Spears 53%, United FC Hammers 47%.
FA Spears - United FC Hammers 1:2

60e minuut.
Baquiran passt de bal zonder na te denken. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua passt de bal in één keer door. Baquiran rent richting de bal. Baquiran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagalogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquiran verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Macam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Inarez met de inworp. Baquiran heeft problemen om de bal te vangen. Baquiran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Datahan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lagadi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paglinawan is nu in balbezit. Paglinawan probeert naar een medespeler te passen. Zaldua rent richting de bal. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Spears - United FC Hammers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Spears 42%, United FC Hammers 58%.
FA Spears - United FC Hammers 1:3