Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swabe Falcons Brave Gibbons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada geeft de bal voor. Lansigan rent richting de bal. Tampipi is nu in balbezit. Tampipi haalt uit met een fantastische trap. Mabilangan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Talampas is nu in balbezit. Calicdan onderschept slim de pass. Calicdan passt de bal in één keer door. Cayongcong is nu in balbezit. Cayongcong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Falcons - Brave Gibbons 1:0

27e minuut.
Andrada kopt de bal weg. Daar is Tampipi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabocol rent richting de bal. Tampipi verovert de bal door een tackle van achteren. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Danao de bal. Danao probeert naar een medespeler te passen. Salapantan is nu in balbezit. Cayongcong verovert de bal door een tackle van achteren. Cayongcong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Falcons 48%, Brave Gibbons 52%.
Swabe Falcons - Brave Gibbons 1:0

47e minuut.
Tabil speelt de bal door. Cayongcong is nu in balbezit. Allado rent richting de bal. Cayongcong verovert de bal door een tackle van achteren. Cayongcong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Falcons - Brave Gibbons 2:0

54e minuut.
Sagaran rent richting de bal. Sagaran passt de bal met de wreef. Labuguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cayongcong onderschept slim de pass. Cayongcong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lansigan rent richting de bal. Lansigan passt de bal in één keer door. Punsoy probeert naar een medespeler te passen. Cayongcong is nu in balbezit. Cayongcong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Falcons - Brave Gibbons 3:0

70e minuut.
Amaming met een snelle inworp. Punsoy rent richting de bal. Punsoy passt de bal in één keer door. Cayongcong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cayongcong schiet op doel. Gabuat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Falcons 44%, Brave Gibbons 56%.
Swabe Falcons - Brave Gibbons 3:0