Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Tigers Army Dogs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Magana speelt de bal door. Pagliaro is nu in balbezit. Mangoba probeert naar een medespeler te passen. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Copon is nu in balbezit. Guani verovert de bal door een tackle van achteren. Guani speelt de bal door. Hontiveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hontiveros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pagliaro is nu in balbezit. Mangaser is nu in balbezit. Pagliaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Tigers - Army Dogs 1:0

42e minuut.
Hontiveros met een sublieme pass. Magana is nu in balbezit. Pagliaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliaro schiet op doel. Mangoba bokst de bal weg. Orongan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Tigers 36%, Army Dogs 64%.
Pula Tigers - Army Dogs 1:0

74e minuut.
de la Cruz met een sublieme pass. Balatico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliaro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Orongan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Tigers - Army Dogs 2:0

87e minuut.
Cacpal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Magana de bal. Ares maakt een afschuwelijke overtreding. Magana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Tigers 51%, Army Dogs 49%.
Pula Tigers - Army Dogs 2:0