Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Tigers Silanggang Snakes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
de la Cruz passt de bal zonder na te denken. Kabahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanunay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alanunay krijgt een gele kaart. Kabahit raakt geblesseerd tijdens het duel. de la Cruz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Pagliaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabahit rent richting de bal. Kabahit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Cayanoc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagnol met de inworp. Tagudin is nu in balbezit. Tagudin geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Kabahit de bal. Sarmento is nu in balbezit. Sarmento passt de bal in één keer door. Pagliaro is nu in balbezit. Pagliaro draait met de bal, schiet en ... Paal! Na een snelle pass probeert Alanunay de bal onder controle te krijgen. Aplaon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pagliaro is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pagliaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cacdac rent richting de bal. Pagliaro onderschept slim de pass. Kabahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabahit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Tigers - Silanggang Snakes 1:0

33e minuut.
de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagudin verovert de bal door een tackle van achteren. Tagudin probeert naar een medespeler te passen. Tamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pula Tigers - Silanggang Snakes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Tigers 58%, Silanggang Snakes 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pula Tigers - Silanggang Snakes 1:1

52e minuut.
Kabahit onderschept slim de pass. Kabahit probeert naar een medespeler te passen. Pagliaro is nu in balbezit. Pagliaro schiet op doel. Macabenta probeert de bal aan de voet te houden. Aplaon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Agsalon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alanunay rent richting de bal. Alanunay geeft een lange en hoge pass. Tamo maakt een snoekduik en kopt de bal. Macapulay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Tigers - Silanggang Snakes 1:2

64e minuut.
Copon met een sublieme pass. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz speelt de bal door. Pagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Talisayon is nu in balbezit. Talisayon geeft een lange en hoge pass. Pagliaro is nu in balbezit. Pagliaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pula Tigers - Silanggang Snakes 2:2

70e minuut.
Cacdac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carungcong. Cacdac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alanunay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tamo rent richting de bal. Tamo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Tigers - Silanggang Snakes 2:3

73e minuut.
Tagudin is nu in balbezit. Tagudin passt de bal met de wreef. Tamo rent richting de bal. Tamo draait met de bal, schiet en ... Cayanoc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Tigers 42%, Silanggang Snakes 58%.
Pula Tigers - Silanggang Snakes 2:3