Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cavite FC Cordiams
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Sucdad heeft problemen om de bal te vangen. Macalguim is nu in balbezit. Macalguim speelt de bal door. Racelis is nu in balbezit. Racelis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Baitan met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ilao zal de hoekschop nemen. Gapasin rent richting de bal. Lumbang kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Belasco verovert de bal door een tackle van achteren. Belasco passt de bal zonder na te denken. Gapasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapasin draait met de bal, schiet en ... Cadlaon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Galauran verovert de bal door een tackle van achteren. Galauran geeft een lange en hoge pass. Malagar heeft problemen om de bal te vangen. Racelis onderschept slim de pass. Racelis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cavite 48%, FC Cordiams 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cavite - FC Cordiams 0:0

55e minuut.
Belasco rent richting de bal. Belasco passt de bal in één keer door. Lumbang is nu in balbezit. Lumbang geeft de bal voor. Gapasin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sucdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapud rent richting de bal. Racelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapud is nu in balbezit. Gapud schiet op doel. Madrid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Magtoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sucdad controleert de bal met de borst. Gapud met een sublieme pass. Racelis rent richting de bal. Racelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cavite 55%, FC Cordiams 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cavite - FC Cordiams 0:0