Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bughaw Rangers Pula Sporting Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Kanlungan kopt de bal weg. Siapno bereikt de bal nog maar net als eerste. Billones verovert de bal door een tackle van achteren. Deang is nu in balbezit. Deang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bughaw Rangers - Pula Sporting Club 0:1

11e minuut.
de la Cerna is nu in balbezit. de la Cerna passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Almeda de bal onder controle te krijgen. Billones bereikt de bal nog maar net als eerste. Billones haalt uit met een fantastische trap. Mauhay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Almeda trapt de bal weg. Yagin kopt de bal weg. Daar is Longid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cerna schiet op doel. Maharais bokst de bal weg. Daar is Ambat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagin draait met de bal, schiet en ... Daar is Ambat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Untalan met een sublieme pass. de la Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Longid rent richting de bal. de la Cerna onderschept slim de pass. de la Cerna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bughaw Rangers 51%, Pula Sporting Club 49%.
Bughaw Rangers - Pula Sporting Club 0:1

51e minuut.
Magcawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambat verovert de bal door een tackle van achteren. Ambat passt de bal met de wreef. Billones is nu in balbezit. Billones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bughaw Rangers - Pula Sporting Club 0:2

58e minuut.
Siapno rent richting de bal. Siapno geeft een lange en hoge pass. Longid bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cerna verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cerna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Billones met een sublieme pass. Kanlungan rent richting de bal. Kanlungan passt de bal zonder na te denken. Billones rent richting de bal. Billones haalt uit met een fantastische trap. Mauhay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bughaw Rangers - Pula Sporting Club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bughaw Rangers 57%, Pula Sporting Club 43%.
Bughaw Rangers - Pula Sporting Club 0:3