Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silanggang Eagles Kanlurang Falcons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Balagot met een sublieme pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Acebedo begaat een overtreding. Acebedo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee speelt de bal door. Klungelig pakt Ampil de bal. Ampil schiet op doel. Sampayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Eagles - Kanlurang Falcons 0:1

20e minuut.
Acebedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee met een sublieme pass. Ampil rent richting de bal. Ampil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Infante probeert naar een medespeler te passen. Cabatic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampil onderschept slim de pass. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Balagot onderschept slim de pass. Balagot speelt de bal door. Ampil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Balagot met een snelle inworp. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante geeft een hoge lob. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Eagles - Kanlurang Falcons 0:2

31e minuut.
Dalogdog speelt de bal door. Paz rent richting de bal. Paz probeert naar een medespeler te passen. Galut bereikt de bal nog maar net als eerste. Galut geeft een lange en hoge pass. Sumagaysay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Lee de bal. Cabatic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee maakt een afschuwelijke overtreding. Cabatic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cabatic kan niet meer verder spelen. Cabudol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silanggang Eagles 59%, Kanlurang Falcons 41%.
Silanggang Eagles - Kanlurang Falcons 0:2

59e minuut.
Dalogdog schiet op doel. Sumagaysay probeert naar een medespeler te passen. Lee kopt de bal weg. Ampil rent richting de bal. Ampil draait met de bal, schiet en ... Sampayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Gabat verovert de bal door een tackle van achteren. Gabat geeft een lange en hoge pass. Dagupion heeft problemen om de bal te vangen. Ampil is nu in balbezit. Ampil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dalogdog rent richting de bal. Daar is Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalogdog rent richting de bal. Paz is nu in balbezit. Paz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silanggang Eagles 38%, Kanlurang Falcons 62%.
Silanggang Eagles - Kanlurang Falcons 0:2