Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bughaw Rangers Kabayan Spears
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Almeda met een harde bal richting middenveld. Yagin kopt de bal weg. Klungelig pakt Najorda de bal. de la Cerna rent richting de bal. de la Cerna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Calajati is nu in balbezit. Magcawas is nu in balbezit. Magcawas geeft een hoge lob. de la Cerna is nu in balbezit. de la Cerna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Calajati passt de bal zonder na te denken. de la Cerna rent richting de bal. Binaday tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Binaday krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Magcawas geeft de bal voor. Juco met een sublieme pass. Daar is Siapno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canilao bereikt de bal nog maar net als eerste. Canilao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bunac rent richting de bal. Bunac speelt de bal door. Canilao is nu in balbezit. Canilao schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bulseco de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Taulava onderschept slim de pass. Bunac is nu in balbezit. Bunac passt de bal zonder na te denken. Canilao is nu in balbezit. Canilao schiet op doel. Mauhay bokst de bal weg. Paal!

30e minuut.
Yagin is nu in balbezit. Bunac verovert de bal door een tackle van achteren. Bunac passt de bal in één keer door. Canilao bereikt de bal nog maar net als eerste. Canilao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bughaw Rangers 61%, Kabayan Spears 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bughaw Rangers - Kabayan Spears 0:0

47e minuut.
Yagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Binaday rent richting de bal. Binaday passt de bal in één keer door. Bunac is nu in balbezit. Bunac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Almeda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Binlot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunac rent richting de bal. Bunac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Taulava controleert de bal met de borst. Yagin rent richting de bal. Yagin met een sublieme pass. de la Cerna is nu in balbezit. de la Cerna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Siababa met een harde bal richting middenveld. Daar is Binaday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magcawas speelt de bal door. Taulava bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulava geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Yagin haalt uit met een fantastische trap. Najorda heeft problemen om de bal te vangen. Yagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bughaw Rangers - Kabayan Spears 1:0

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mauhay niet meer kan verder spelen. Cagacan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Yagin is nu in balbezit. Yagin speelt de bal door. de la Cerna is nu in balbezit. de la Cerna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aban de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bughaw Rangers - Kabayan Spears 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bughaw Rangers 53%, Kabayan Spears 47%.
Bughaw Rangers - Kabayan Spears 2:0