Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puti Suburbs Kanlurang Falcons
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Inworp. Infante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... Ligaya probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Puti Suburbs - Kanlurang Falcons 0:1

25e minuut.
Dayag met een harde bal richting middenveld. Mente bereikt de bal nog maar net als eerste. Mente probeert naar een medespeler te passen. Macanas is nu in balbezit. Macanas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mataac heeft problemen om de bal te vangen. Lee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontanilla. Lee roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lee kan niet meer verder spelen. Bulawan komt het veld opgelopen. Mataac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ampil is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Agsalud onderschept slim de pass. Agsalud passt de bal zonder na te denken. Borromeo met een sublieme pass. Macanas is nu in balbezit. Macanas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puti Suburbs 50%, Kanlurang Falcons 50%.
Puti Suburbs - Kanlurang Falcons 0:1

76e minuut.
Infante met een sublieme pass. Bulawan rent richting de bal. Maclang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bulawan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bulawan neemt zijn aanloop. Dayag werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puti Suburbs - Kanlurang Falcons 0:2

84e minuut.
Fontanilla rent richting de bal. Fontanilla probeert naar een medespeler te passen. Mente speelt de bal door. Macanas rent richting de bal. Macanas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Anub is nu in balbezit. Anub passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mataac de bal. Macanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Macanas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puti Suburbs 37%, Kanlurang Falcons 63%.
Puti Suburbs - Kanlurang Falcons 0:2