Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabayan Spears Pula Sporting Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Binaday verovert de bal door een tackle van achteren. Binaday passt de bal in één keer door. Longid rent richting de bal. Canilao is nu in balbezit. Canilao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Canilao is nu in balbezit. Bunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Canilao bereikt de bal nog maar net als eerste. Canilao draait met de bal, schiet en ... Tubo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maharais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Batao geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tabula met de inworp. Bunac rent richting de bal. Bunac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Billones rent richting de bal. Billones passt de bal in één keer door. Deang bereikt de bal nog maar net als eerste. Deang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aban de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Dimanlig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luczon rent richting de bal. Lakan-Ilaw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luczon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Luczon kan niet meer verder spelen. Lumahan komt het veld opgelopen. Ambat met een snel genomen vrije trap. Binaday controleert de bal met de borst. Billones is nu in balbezit. Billones haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Taulava onderschept slim de pass. Taulava geeft een hoge lob. Tubo heeft problemen om de bal te vangen. Canilao verovert de bal door een tackle van achteren. Canilao draait met de bal, schiet en ... Maharais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabayan Spears - Pula Sporting Club 1:0

45e minuut.
Aban onderschept slim de pass. Billones rent richting de bal. Taulava bereikt de bal nog maar net als eerste. Deang onderschept slim de pass. Deang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kabayan Spears - Pula Sporting Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabayan Spears 42%, Pula Sporting Club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kabayan Spears - Pula Sporting Club 1:1

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Ambat de bal onder controle te krijgen. Bunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunac met een sublieme pass. Deang rent richting de bal. Deang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabayan Spears - Pula Sporting Club 1:2

61e minuut.
Bunac passt de bal in één keer door. Ambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambat passt de bal met de wreef. Deang rent richting de bal. Deang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Bunac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambat is nu in balbezit. Taulava begaat een overtreding. Taulava krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Aban geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumahan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Billones is nu in balbezit. Billones geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kanlungan passt de bal in één keer door. Deang bereikt de bal nog maar net als eerste. Najorda verovert de bal door een tackle van achteren. Billones rent richting de bal. Billones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabayan Spears 58%, Pula Sporting Club 42%.
Kabayan Spears - Pula Sporting Club 1:2