Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanlurang Falcons AC Hammers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Mataac geeft een hoge lob. Daar is Lumaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabat geeft een lange en hoge pass. Ampil heeft problemen om de bal te vangen. Ampil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Guevarra met een harde bal richting middenveld. Majul kopt de bal weg. Klungelig pakt Espina de bal. Ampil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Majul rent richting de bal. Ampil verovert de bal door een tackle van achteren. Quinabo onderschept slim de pass. Bulawan verovert de bal door een tackle van achteren. Bulawan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanlurang Falcons - AC Hammers 1:0

18e minuut.
Mapili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Infante met de inworp. Bulawan rent richting de bal. Bulawan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanlurang Falcons - AC Hammers 2:0

45e minuut.
Mapili is nu in balbezit. Mapili geeft een hoge lob. Balagot kopt de bal weg. Ampil probeert de bal met de borst te controleren. Ampil draait met de bal, schiet en ... Guevarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanlurang Falcons 30%, AC Hammers 70%.
Kanlurang Falcons - AC Hammers 2:0

47e minuut.
Rosario kopt de bal weg. Daar is Anub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anub geeft een lange en hoge pass. Pasaoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasaoa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Baniaga met een snelle inworp. Daar is Majul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majul probeert naar een medespeler te passen. Tabaquing rent richting de bal. Tabaquing schiet op doel. Sumagaysay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pasaoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasaoa passt de bal zonder na te denken. Ampil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanlurang Falcons - AC Hammers 3:0

61e minuut.
Baniaga rent richting de bal. Pasaoa onderschept slim de pass. Pasaoa speelt de bal door. Ampil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampil schiet op doel. Guevarra bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Majul is nu in balbezit. Majul met een sublieme pass. Lumaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumaban geeft een lange en hoge pass. Tabaquing springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Balagot rent richting de bal. Balagot passt de bal in één keer door. Majul rent richting de bal. Bulawan onderschept slim de pass. Bulawan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanlurang Falcons 55%, AC Hammers 45%.
Kanlurang Falcons - AC Hammers 3:0