Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Guards Fierce Arirang
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ralutin passt de bal zonder na te denken. Baybay rent richting de bal. Baybay probeert naar een medespeler te passen. Lao bereikt de bal nog maar net als eerste. Lao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hinayon speelt de bal door. Macorol bereikt de bal nog maar net als eerste. Macorol passt de bal in één keer door. Banlaygas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banlaygas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dayot is nu in balbezit. Catotocan onderschept slim de pass. Catotocan probeert naar een medespeler te passen. Banlaygas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banlaygas schiet op doel. Daclan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Catotocan zal de hoekschop nemen. Garayblas heeft problemen om de bal te vangen. Banlaygas verovert de bal door een tackle van achteren. Banlaygas haalt uit met een fantastische trap. Daar is Batuyong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Daclan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Baybay onderschept slim de pass. Baybay probeert naar een medespeler te passen. Lao is nu in balbezit. Lao draait met de bal, schiet en ... Kalaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Guards - Fierce Arirang 1:0

41e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Concepción passt de bal met de wreef. Macorol is nu in balbezit. Lao verovert de bal door een tackle van achteren. Lao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kalaw trapt de bal weg van het doel. Macorol kopt de bal weg. Daar is Duco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banlaygas is nu in balbezit. Banlaygas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Guards 49%, Fierce Arirang 51%.
Infamous Guards - Fierce Arirang 1:0

47e minuut.
Banlaygas verovert de bal door een tackle van achteren. Batuyong is nu in balbezit. Batuyong geeft de bal voor. Baybay rent richting de bal. Baybay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oppus rent richting de bal. Lao onderschept slim de pass. Lao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Catibog passt de bal in één keer door. Baybay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baybay passt de bal in één keer door. Lao bereikt de bal nog maar net als eerste. Lao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Garayblas rent richting de bal. Catibog rent richting de bal. Garayblas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garayblas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Catotocan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catibog is nu in balbezit. Catibog speelt de bal door. Lao is nu in balbezit. Lao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Guards 45%, Fierce Arirang 55%.
Infamous Guards - Fierce Arirang 1:0