Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Hooks North Masters
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pansoy probeert naar een medespeler te passen. Escribano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ringor. Ringor krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Panis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escribano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escribano met een snel genomen vrije trap. Masaganda maakt een snoekduik en kopt de bal. Caluag maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Hooks - North Masters 0:1

16e minuut.
Panis speelt de bal door. Ringor rent richting de bal. Ringor geeft een lange en hoge pass. Basingat bereikt de bal nog maar net als eerste. Basingat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bahena speelt de bal door. Panis is nu in balbezit. Escribano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Sayaboc met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Panis de bal. Panis probeert naar een medespeler te passen. Basingat rent richting de bal. Basingat haalt uit met een fantastische trap. Calicdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pansoy geeft een lange en hoge pass. Sayaboc kopt de bal weg. Ringor heeft problemen om de bal te vangen. Sayaboc speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Macaalay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crazy Hooks - North Masters 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Hooks 54%, North Masters 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Hooks - North Masters 1:1

46e minuut.
Masaganda heeft problemen om de bal te vangen. Ringor onderschept slim de pass. Escribano begaat een overtreding. Escribano krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Sumaoang speelt de bal door. Pasahol rent richting de bal. Pasahol passt de bal zonder na te denken. Orante is nu in balbezit. Orante haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Caluag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Macaalay geeft een hoge lob. San Antonio kopt de bal weg. Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda draait met de bal, schiet en ... Sumaoang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Juco rent richting de bal. Juco probeert naar een medespeler te passen. Manoto heeft problemen om de bal te vangen. Masaganda rent richting de bal. Masaganda schiet op doel. Caluag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Hooks 51%, North Masters 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Hooks - North Masters 1:1