Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Kings Brave Beets
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Cagungon geeft de bal voor. Inworp. Reavis met een snelle inworp. Chua is nu in balbezit. Chua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dacion passt de bal in één keer door. Ontog rent richting de bal. Ontog passt de bal in één keer door. Caguingin rent richting de bal. Caguingin haalt uit met een fantastische trap. Masungsong bokst de bal weg.

9e minuut.
Inworp. Dacion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chua is nu in balbezit. Chua schiet op doel. Lansang heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Kings - Brave Beets 0:1

21e minuut.
Daar is Caguingin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lansang. Caguingin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumapias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caguingin is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Cayanoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinapay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinapay passt de bal in één keer door. Madwen is nu in balbezit. Madwen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Monteloyola is nu in balbezit. Monteloyola geeft een lange en hoge pass. Cajulao rent richting de bal. Marlow verovert de bal door een tackle van achteren. Marlow geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Kings 48%, Brave Beets 52%.
Pula Kings - Brave Beets 0:1

69e minuut.
Cajulao rent richting de bal. Chua is nu in balbezit. Chua probeert naar een medespeler te passen. Galut bereikt de bal nog maar net als eerste. Galut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lansang passt de bal in één keer door. Ontog bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontog passt de bal met de wreef. Cayanoc rent richting de bal. Cayanoc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Madwen geeft een hoge lob. Cayanoc rent richting de bal. Tinapay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cayanoc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madwen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oasay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Kings 42%, Brave Beets 58%.
Pula Kings - Brave Beets 0:1