Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malakas Tamarraws Infamous Crows
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Maglipon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alanunay kopt de bal weg. Manalon rent richting de bal. Manalon geeft een hoge lob. Maglipon probeert de bal aan de voet te houden. Dismaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bagsit bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos speelt de bal door. Manayan rent richting de bal. Manayan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Abueg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog onderschept slim de pass. Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog onderschept slim de pass. Dampog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malakas Tamarraws - Infamous Crows 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malakas Tamarraws 34%, Infamous Crows 66%.
Malakas Tamarraws - Infamous Crows 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Alanunay de bal. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palec de bal. Palec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Tacder geeft de bal voor. Barrientos kopt de bal weg. Klungelig pakt Saymo de bal. Manayan rent richting de bal. Manayan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malakas Tamarraws - Infamous Crows 1:1

54e minuut.
Aguimbag is nu in balbezit. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos passt de bal in één keer door. Manayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manayan schiet op doel. Dismaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Quinabo is nu in balbezit. Quinabo geeft de bal voor. Singson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manayan onderschept slim de pass. Manayan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dampog rent richting de bal. Alanunay onderschept slim de pass. Alanunay speelt de bal door. Manayan rent richting de bal. Manayan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Manalon de bal. Manalon passt de bal in één keer door. Manayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manayan haalt uit met een fantastische trap. Saymo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malakas Tamarraws 39%, Infamous Crows 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malakas Tamarraws - Infamous Crows 1:1