Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swabe Horses United FC Hooks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Daar is Culanag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yago rent richting de bal. Lugmao verovert de bal door een tackle van achteren. Lugmao draait met de bal, schiet en ... Dimatulac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Horses - United FC Hooks 1:0

28e minuut.
Lugmao geeft een hoge lob. Yago heeft problemen om de bal te vangen. Culanag rent richting de bal. Culanag schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sonson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lagang is nu in balbezit. Madlangsakit verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butiu. Butiu krijgt een gele kaart. Madlangsakit raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tabuno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Horses 38%, United FC Hooks 62%.
Swabe Horses - United FC Hooks 1:0

58e minuut.
Klungelig pakt Tabuno de bal. Lugmao bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugmao speelt de bal door. Culanag rent richting de bal. Culanag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lagang geeft de bal voor. Klungelig pakt Yago de bal. Culanag verovert de bal door een tackle van achteren. Culanag draait met de bal, schiet en ... Dimatulac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Horses - United FC Hooks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Horses 57%, United FC Hooks 43%.
Swabe Horses - United FC Hooks 2:0