Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Beets Infamous Crows
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Maglipon kopt de bal weg. Monteloyola is nu in balbezit. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Manayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dumapias geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maglipon met de inworp. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Abueg is nu in balbezit. Alanunay heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chua. Chua krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Doeltrap. Sangalang met een harde bal richting middenveld. Caabay kopt de bal weg. Caguingin rent richting de bal. Caguingin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chua bereikt de bal nog maar net als eerste. Caguingin rent richting de bal. Quinabo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Quinabo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quinabo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Sangalang geeft een hoge lob. Dumapias probeert naar een medespeler te passen. Caguingin is nu in balbezit. Caguingin draait met de bal, schiet en ... Sangalang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Beets - Infamous Crows 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Beets 41%, Infamous Crows 59%.
Brave Beets - Infamous Crows 1:0

48e minuut.
Dumapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos is nu in balbezit. Dumapias begaat een overtreding. Dumapias krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Abueg speelt de bal door. Manalon bereikt de bal nog maar net als eerste. Manalon geeft een lange en hoge pass. Manayan rent richting de bal. Manayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Beets - Infamous Crows 1:1

52e minuut.
Alanunay onderschept slim de pass. Alanunay probeert naar een medespeler te passen. Abueg met een sublieme pass. Manayan heeft problemen om de bal te vangen. Manayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dacion met de inworp. Chua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chua speelt de bal door. Caabay geeft een hoge lob. Reavis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Beets 51%, Infamous Crows 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Beets - Infamous Crows 1:1