Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Beets Fierce Arirang
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Dumapias met een sublieme pass. Marlow rent richting de bal. Apoian verovert de bal door een tackle van achteren. Apoian haalt uit met een fantastische trap. Oasay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Beets - Fierce Arirang 0:1

26e minuut.
Caguingin passt de bal zonder na te denken. Monteloyola rent richting de bal. Apoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Apoian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Beets - Fierce Arirang 0:2

33e minuut.
Catotocan heeft problemen om de bal te vangen. Dumapias is nu in balbezit. Dumapias probeert naar een medespeler te passen. Caguingin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caguingin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Beets 59%, Fierce Arirang 41%.
Brave Beets - Fierce Arirang 0:2

56e minuut.
Tinapay rent richting de bal. Ralutin verovert de bal door een tackle van achteren. Ralutin speelt de bal door. del Carmen rent richting de bal. Apoian verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ralutin neemt de hoekschop. Dumapias kopt de bal weg. Macorol heeft problemen om de bal te vangen. Macorol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Catibog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumapias onderschept slim de pass. Dumapias speelt de bal door. Dacion rent richting de bal. Dacion geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Beets - Fierce Arirang 1:2

83e minuut.
Dumapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Catibog verovert de bal door een tackle van achteren. Catibog met een sublieme pass. Apoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Apoian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Beets - Fierce Arirang 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Beets 57%, Fierce Arirang 43%.
Brave Beets - Fierce Arirang 1:3