Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Sporting Club Air Dogs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Pasinabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romuar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabing rent richting de bal. Tabing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Sporting Club - Air Dogs 1:0

19e minuut.
Tabing onderschept slim de pass. Gumihid onderschept slim de pass. Gumihid met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic Sporting Club - Air Dogs 1:1

22e minuut.
Cabuhat geeft een hoge lob. Pasinabo is nu in balbezit. Pasinabo speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cabuhat met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampilo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sampilo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Sporting Club 62%, Air Dogs 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Sporting Club - Air Dogs 1:1

53e minuut.
Pasinabo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tabamo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tabing rent richting de bal. Tabamo onderschept slim de pass. Tabamo speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Calilan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bati passt de bal met de wreef. Tabamo met een sublieme pass. Vidanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Bati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bati speelt de bal door. Romuar is nu in balbezit. Romuar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Patalinhug de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Sporting Club - Air Dogs 2:1

82e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista met een sublieme pass. Ongoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic Sporting Club - Air Dogs 2:2

82e minuut.
Cabuhat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dualos komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Gumihid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kangleon met een snelle inworp. Dualos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dualos geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Sporting Club 52%, Air Dogs 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Sporting Club - Air Dogs 2:2