Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabayan Boyz Swabe Waterside
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 14.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Dayunot probeert naar een medespeler te passen. Caga-anan geeft een hoge lob. Taburaza rent richting de bal. Malicsi onderschept slim de pass. Malicsi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Dalogdog rent richting de bal. Dayunot verovert de bal door een tackle van achteren. Dayunot passt de bal met de wreef. Pallasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dayunot verovert de bal door een tackle van achteren. Dayunot geeft de bal voor. Pallasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallasa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dimanlig de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabayan Boyz - Swabe Waterside 1:0

34e minuut.
Dayunot geeft de bal voor. Dimanlig kan de bal niet met de borst controleren. Pallasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabayan Boyz - Swabe Waterside 2:0

36e minuut.
Dayunot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buanaventura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabayan Boyz 59%, Swabe Waterside 41%.
Kabayan Boyz - Swabe Waterside 2:0

73e minuut.
Dalogdog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalogdog probeert naar een medespeler te passen. Manayan rent richting de bal. Booc rent richting de bal. Booc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manayan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabayan Boyz - Swabe Waterside 2:1

80e minuut.
Malicsi passt de bal in één keer door. Daar is Greatwich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booc rent richting de bal. Booc draait met de bal, schiet en ... Greatwich probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabayan Boyz 44%, Swabe Waterside 56%.
Kabayan Boyz - Swabe Waterside 2:1